Eenvoudige gespreide betaling van je vochtbehandeling 

Een vochtvrije woning voor iedereen met onze Eco-Comfortlening 

De kosten om een vochtprobleem bij de bron aan te pakken, kunnen al gauw stevig oplopen. Maak je je zorgen om de kosten voor de vochtbestrijding? Bij Murprotec hoef je niet wakker te liggen van die kosten. Met onze Eco-Comfortlening is een vochtvrije woning voor iedereen binnen handbereik, ongeacht het budget. Vraag ernaar tijdens je gratis expertise

Gratis expertise
Jong gefrustreerd koppel controleert hun rekeningen bij de laptop
De kostprijs van een vochtbehandeling.

Hoeveel kost een vochtbehandeling?

De kostprijs van een vochtbehandeling is afhankelijk van verschillende factoren. Ieder huis is anders. Ieder vochtprobleem is anders en dus ook iedere oplossing. Wij voorzien altijd een vochtbehandeling op maat. Daarom is het onmogelijk om een vaste prijs te kleven op een behandeling. Om de correcte prijs te berekenen, houden we rekening met verschillende elementen. Op basis van onze gratis analyse en de oorzaak van het vochtprobleem, bepaalt de vochtexpert de nodige producten en de te gebruiken technieken. We omschrijven alles uitvoerig in een vrijblijvende offerte.

Een gezonde woning voor iedereen!

Gratis vochtexpertise

Een Murprotec expert komt gratis bij je langs om het vochtprobleem grondig te analyseren. Deze expertise omvat voorbereidende tests om de specifieke oorzaak van het probleem te bepalen. Nadien volgt een oplossing op maat en gedetailleerde offerte om het vocht in je woning te behandelen.

Hoe sneller je ingrijpt, hoe minder vocht de kans krijgt om tekeer te gaan in je woning.

Gespreide betaling

Iedereen heeft het recht op een gezonde woning. Daarom biedt Murprotec je kans om de kosten van je vochtbehandeling maandelijks te spreiden. Zo geniet je snel weer van een gezonde, vochtvrije woning. Zonder dat je je spaargeld hoeft aan te spreken.

Dankzij onze partner Cetelem, onderdeel van de BNP Paribas Group, pak je vochtproblemen in huis definitief aan met de Eco-Comfortlening.

Spreid je investering met de Eco-Comfortlening.

Waarom zou je alle kosten die een vochtbehandeling met zich meebrengen in één keer betalen als het ook anders kan? Spreid je investering met de Eco-Comfortlening.

Representatief voorbeeld:

Jaarlijks kostenpercentage (JKP) van 1,99%, vaste jaarlijkse debetrentevoet van 1,99%. Lening op afbetaling van € 5.000, terugbetaalbaar in 12 maandelijkse aflossingen van € 424,96, totaal te betalen bedrag: € 5099,50.

Let op, geld lenen kost ook geld.

Heb je nog vragen over de Eco-Comfortlening?

Wil je meer weten over deze financieringsmogelijkheid? Vraag ernaar tijdens je gratis expertise of bel ons gratis
via 0800 14 607. We helpen je graag verder.

Kies voor een gezonde woning

Pak vocht vandaag nog aan!

Vocht in huis is nooit een goed teken. Het tast niet enkel je woning aan, maar ook je leven:

  • Je gezondheid krijgt het harder te verduren
  • Je wooncomfort gaat merkbaar achteruit
  • Je huis daalt aanzienlijk in waarde

Gratis expertise
Icoon stop vocht (geel)

Laat vocht dus niet zijn gang gaan, maar pak het aan zodra je het opmerkt. Dankzij onze gratis expertise weet je wat de precieze oorzaak is en hoe je het vocht in je woning het best bestrijdt, zonder ook maar één cent uit te geven. Naast ons gratis advies, ontvang je ook een vrijblijvende kostenraming en een gedetailleerde aanpak voor de nodige vochtbehandeling(en). 

*Onder voorbehoud van aanvaarding van je dossier door Alpha Credit nv, kredietgever, Ravensteinstraat 60/15, 1000 Brussel, BTW BE 0445.781.316, RPR Brussel. Cetelem is een commerciële benaming van Alpha Credit nv. Adverteerder: Murprotec nv, agent in nevenfunctie, Industrielaan 22, 1420 Eigenbrakel, BTW BE 0424.850.991, RPR Nivelles. 

Last van een vochtprobleem in huis?

Reken op een Murprotec vochtexpert om elk vochtprobleem definitief op te lossen.
Vul ons formulier in en wij contacteren jou zo snel mogelijk.

Of bel gratis 0800 14 607

icoon kwaliteit

Murprotec heeft al 70 jaar ervaring in vochtbestrijding. Wij weten raad met elk vochtprobleem. Dat is onze garantie.

Ontdek onze kwaliteitsgarantie
1
Vraag nu je gratis expertise aan
Bedankt!

Je hebt een gratis expertise aangevraagd voor je vochtprobleem.

Loading...
Oops!

Er heeft zich een fout voorgedaan, gelieve opnieuw te proberen.

Loading Een ogenblik geduld
De pagina wordt geladen
Loading