Onze kwaliteitsgarantie voor vochtbestrijding

Voor elk vochtprobleem een waterdichte oplossing

Iedereen heeft recht op een gezonde woning. Dat is ons credo.

Elk lid van de Murprotec-groep zet zich dagelijks in om van huizen in heel Europa weer een veilige, vochtvrije thuis te maken.

Met ruim 65 jaar ervaring in vochtbestrijding weten we als de beste hoe we vochtproblemen snel en doeltreffend kunnen oplossen. Voor elk vochtprobleem hebben we een waterdichte oplossing ontwikkeld.

Bij Murprotec mag je zeker zijn van de hoogste kwaliteit: van expertise, service, onderhoud, behandelingsmethodes en garanties. We zijn niet voor niets marktleider voor vochtbestrijding in Europa.

Heb je last van vocht in huis?

Vraag snel een gratis expertise aan bij Murprotec.

Je huis wordt weer een thuis dankzij onze definitieve vochtbehandelingen.

Gratis expertise
Een lachende jonge moeder en vader staan thuis in hun woonkamer en houden elk een kind op hun arm
Icoon medaille (geel)

#1 vochtexpert
in Europa

Icoon huis met oprichtingsdatum van Murprotec (geel)

65+ jaar
ervaring

Icoon afsluiting werf (geel)

12.000 werven
per jaar

Icoon wereldbol (geel)

Actief in 8
Europese landen

10x zeker van kwaliteit met onze kwaliteitsgarantie

Hoe we er dagelijks naar streven om de kwaliteit hoog en onze klanten tevreden te houden? Daarvoor dient onze kwaliteitsgarantie.

Geef vocht in huis geen kans. Kies voor Murprotec.

Icoon medaille nummer 1 (blauw)

1. De klant op de eerste plaats

Tevreden klanten in een gezonde woning, daar doen we het voor. De duizenden interventies die we jaarlijks in heel Europa mogen doen, zijn een mooi bewijs van jullie vertrouwen.

Icoon vergrootglas (blauw)

2. Nauwkeurige en grondige expertise

Doeltreffende vochtbestrijding begint bij een juiste diagnose van het vochtprobleem. Dankzij een grondige expertise achterhalen we de oorzaken, en kunnen we maatwerk tegen vocht aanbieden.

Icoon offerte (blauw)

3. Vaste prijs zonder verrassingen

Na de gratis expertise krijg je meteen een vaste prijs voorgesteld. Die komt later integraal op je factuur terecht, zonder bijkomende kosten. Ken je onze comfortabele financiering trouwens al?

Icoon checklist (blauw)

4. Werfbezoek door de werfleider vóór de werken

De werfleider controleert de expertise en de werf voordat we starten met de vochtbestrijding. Alweer een bijkomende garantie voor onze klanten dat de werken feilloos en volgens de gemaakte afspraken zullen verlopen.

Icoon kalender (blauw)

5. Gerespecteerde uitvoeringstermijnen

Stiptheid is belangrijk voor onze klanten en onze medewerkers. Om de overlast zoveel mogelijk te beperken, houden we ons strikt aan de afgesproken uitvoeringstermijnen.

Icoon 3 sterren (blauw)

6. Verzorgde werken

Onze vakmensen gaan steeds netjes, snel en professioneel te werk. Dat is nodig, aangezien de meeste woningen met een vochtprobleem bewoond zijn.

Icoon werfleider (blauw)

7. Veilige werken

De veiligheid van onze medewerkers en onze klanten staat centraal. Zo plaatsen we een gekeurde stelling bij gevelwerken, dragen we beschermende kledij en gebruiken we steeds niet-toxische producten als het kan.

Icoon afstudeerhoedje (blauw)

8. Constante bijscholing van onze medewerkers

Elke dag ontwikkelen we nieuwe technieken en nieuwe producten. Onze medewerkers worden voortdurend getraind om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen in de bouw- en vochtbehandelingssector.

Icoon telefoonmedewerker (blauw)

9. Service na verkoop

Na de drogingsperiode komen we nog eens langs voor een controlebezoek. Samen met ons controleteam evalueer je de kwaliteit van onze vochtbehandelingen. Zo zijn we zeker van een vochtvrij resultaat.

Icoon kwaliteitsstempel (blauw)

10. Totale waarborg op het resultaat


Ruim 65 jaar ervaring maakt ons zeker van ons stuk. Op onze vochtbehandelingen geldt dan ook een garantie op het resultaat van 10 tot 30 jaar. Dat krijg je zwart op wit met een garantiecertificaat.

Kies voor de beste service in vochtbestrijding

Van gratis expertise over vochtbestrijding tot garantiecertificaat. Bij Murprotec ben je zeker dat je vochtprobleem professioneel wordt aangepakt. Zo kan je snel weer genieten van een gezonde woning.

Gratis expertise
Een lachend koppel kijkt door een nat aangedampt raam terwijl de vrouw een smiley tekent aan de binnenkant

Uitgebreide garantie op een vochtvrij resultaat

Bij Murprotec ben je zeker van een blijvend resultaat. Op onze vochtbehandelingen geldt namelijk een garantie tot maar liefst 30 jaar. Die belofte kunnen we ook echt aantonen. We zitten immers al meer dan 65 jaar in het vak.

Een definitief vochtvrij resultaat. Geen holle woorden bij Murprotec. Reken op:

  • Een garantie van 30 jaar op onze behandeling tegen opstijgend vocht

  • Een garantie van 10 jaar op onze kelderdrainagesystemen

  • Een garantie van 10 jaar op onze kelderdichtingen

  • Een garantie van 10 jaar op onze behandeling tegen doorslaand vocht

  • Een garantie van 5 jaar op onze luchtbehandelingssystemen (bij onderhoudscontract, 2 jaar zonder onderhoudscontract)

Is het resultaat van een van onze vochtbehandelingen toch niet zoals verwacht? Dan verzekeren we je met onze garanties dat we het probleem alsnog oplossen.

Meer informatie over onze garanties en de voorwaarden? Vraag ernaar bij je gratis expertise.

De Murprotec-werkwijze

Om vochtproblemen voorgoed te laten verdwijnen, hanteren we steevast eenzelfde plan van aanpak. Onze gestroomlijnde werkwijze werd de voorbije 65 jaar steeds verder geperfectioneerd, zodat we telkens dezelfde hoogwaardige kwaliteit van ons werk kunnen garanderen.

Icoon waarschuwing (geel)

Murprotec zet fors in op wetenschappelijk onderzoek. Onze R&D-afdeling bestudeert de schadelijke gevolgen van vocht op de gezondheid en woningen, onderwerpt onze behandelingen aan strenge kwaliteitscontroles en ontwikkelt exclusieve vochttechnologieën.

Hoe gaan we te werk?

Icoon klembord (geel)
1

Gratis expertise

Een vochtexpert komt langs om vochtmetingen te doen en het vochtprobleem te analyseren.

Icoon offerte (geel)
2

Voorstel op maat

Hij stelt vast welke vochtbehandeling nodig is om je vochtprobleem definitief op te lossen.

Icoon werfleider (geel)
3

Definitieve vochtbehandeling

Onze vakmensen gaan op de afgesproken datum aan de slag om het vocht definitief aan te pakken.

Icoon checklist (geel)
4

Controle na de werken

Na de werkzaamheden komen we nog eens langs om te controleren of alles goed verlopen is.

Reken op Murprotec om een betrouwbare en correcte expertise te maken van je vochtprobleem – volledig gratis. Zo ben je pas echt zeker van een definitieve oplossing van elk vochtprobleem. Dat beloven we met onze kwaliteitsgarantie.

Onze certificaten

Onze vochtbehandelingen werden gecertificeerd door enkele belangrijke instanties op de bouwmarkt. Een mooi bewijs van onze professionele aanpak en de kwaliteit van onze behandelmethodes.

Logo van Protect

Protect-certificaat

Als Murprotec-klant ben je gratis gedekt door Protect. Dit certificaat garandeert efficiënt en betrouwbaar werk.

Uniek in BelgiëLogo van EURACOR

EURACOR-certificaat

 Sinds de aanvangsdatum van de Protect-polis in 2004 werd nog geen enkel schadegeval gemeld! Dit certificaat is daar het bewijs van.

Logo van BCCA

BCCA-certificaat

De Belgian Construction Certification Association onderwerpt onze werken aan onafhankelijke controles en ziet dat het goed is.

Een pas verhuisd jong koppel staat in elkaars armen in hun woonkamer vol kartonnen dozen

Een gezonde woning voor iedereen: maandelijkse aflossing

Maak je je zorgen om de kosten van een vochtbehandeling? Bij Murprotec vinden we het belangrijk om vochtbestrijding toegankelijk te maken voor iedereen. Iedereen heeft immers recht op een gezonde woning en een veilige thuis, ongeacht het budget.

De Eco-Comfortlening van Murprotec

Samen met onze partner Cetelem bieden we daarom een eenvoudige financieringsmogelijkheid aan. Waarom zou je een vochtbehandeling in één keer betalen als je de kosten ook maandelijks kan spreiden?

Lees meer over de Eco-Comfortlening

Tevreden klanten

Door vocht in huis te bestrijden, bescherm je de structuur van je woning, je interieur en de gezondheid van het hele gezin. Dat hebben onze klanten goed begrepen. Ontdek wat ze vertellen over Murprotec.

We zijn meer dan tevreden over de gang van zaken. De werken zijn correct verlopen en de afspraken werden stipt nageleefd. Dankzij de expert (Opdenakker) werd de juiste diagnose gesteld.

Mergaerts – Betekom

De werken werden volgens afspraak uitgevoerd en zijn zeer ordentelijk uitgevoerd. We hadden schrik voor onze vloerbekleding maar deze is zeker niet beschadigd geraakt.

Boutmans – Kessel-Lo

Vorige week bezoek gekregen van Greg. Zeer snel en toch zeer professioneel. Vriendelijk en ‘to the point’. Met een objectieve kijk op het probleem en met oprechte hulpvaardigheid. Een aanrader!

Firmin P.

Heel tevreden van, komen hun afspraken stipt na en werken proper en laten alles netjes achter.

Els G. – Mechelen - 23/07/2020

Zeer persoonlijke service en een goede uitleg van het product. Ik ben zeer tevreden over het uitgevoerde werk en raad Murprotec zeker aan als je een vochtprobleem hebt!

Iris M. - 2019

1 maand geleden hebben we bezoek gehad van de vochtexpert van Murprotec. Na een zeer uitgebreide diagnose en gedetailleerde uitleg van de vochtexpert hebben we besloten om met Murprotec in zee te gaan. Gisteren waren de werken reeds klaar en we zijn zeer tevreden. De afspraken zijn perfect nagekomen en zeker een positief woordje over de werkmannen, zeer vriendelijk en alles perfect proper achtergelaten. Mss niet de goedkoopste maar Murprotec heeft alles nagekomen zoals ze beloofd hadden. We hebben wel enkele dagen moeten wachten op een telefoontje na onze aanvraag maar de vochtexpert wist ons ook wel te vertellen dat het ongelooflijk druk is.

Christine D. – Tessenderlo – 2019

Super bedrijf met vriendelijke medewerkers en een correcte uitvoering.

Jordy L. – Tessenderlo – 2019

Last van een vochtprobleem in huis?

Reken op een Murprotec vochtexpert om elk vochtprobleem definitief op te lossen.
Vul ons formulier in en wij contacteren jou zo snel mogelijk.

Of bel gratis 0800 14 607

Murprotec heeft meer dan 65 jaar ervaring in vochtbestrijding. Wij weten raad met elk vochtprobleem. Dat is onze garantie.

Ontdek onze kwaliteitsgarantie
1
Vraag nu je gratis expertise aan
Bedankt!

Je hebt een gratis expertise aangevraagd voor je vochtprobleem.

Loading...
Oops!

Er heeft zich een fout voorgedaan, gelieve opnieuw te proberen.

Loading Een ogenblik geduld
De pagina wordt geladen
Loading
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Deze website maakt gebruik van cookies

Cookies stellen ons in staat uw bezoek aan onze website te optimaliseren, namelijk door sommige van uw gebruikersvoorkeuren op te slaan. Cookies kunnen ons ook in staat stellen u gepersonaliseerde reclame-inhoud voor onze eigen producten en diensten of die van onze partners aan te bieden. Meer informatie over hoe wij cookies gebruiken en hoe u ze kunt beheren, vindt u in ons cookiebeleid

Cookie Policy